Over ons

Echoscopisten

Als eerste pret-echopraktijk in Nederland kregen wij het BEN-kwaliteitskeurmerk (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland), waar wij erg trots op zijn. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom worden alle echo’s gemaakt door gecertificeerde en ervaren echoscopisten met de beste apparatuur.

Maak kennis de echoscopisten van Baby’s World

Linda Eleveld

Gediplomeerd echoscopiste in de obstetrie en gynaecologie

‘Na heel veel bijzondere jaren gewerkt te hebben als medisch Echoscopiste op de polikliniek gynaecologie en verloskunde, ben ik nu met veel plezier werkzaam bij de Echopraktijk Baby’s World. De zwangerschap is een heel bijzondere en spannende periode, die ik zelf ook één keer heb mee mogen maken. Naast kritisch en zorgvuldig te kijken naar de baby, vind ik het vooral heel mooi om de zwangeren en hun naasten mee te nemen in al het moois wat er te zien is bij het maken van een echo.’

Renée Broekmeulen

Renée is een bekend gezicht binnen Baby’s World. Zij is al meer dan 30 jaar gediplomeerd en gecertificeerd echoscopiste. In 2002 heeft zij de praktijk opgezet en in september 2019 overgedragen om te genieten van haar welverdiende pensioen. Omdat zij het contact met de cliënten en de echo’s niet kan missen, is zij nog verschillende momenten aan het werk in de praktijk. Samen met haar man Hans woont ze in Zoetermeer en geniet nu extra van de tijd die ze heeft met kinderen en kleinkinderen.

Foto van Renee en Linda