Nieuws

Log in om een bericht te plaatsen

154 berichten.
Marietje Marietje schreef op 14 april 2015 om 13:50:
Super goeie service met 23 weken een 4d echo gehad en ons kleine wondertje goed kunnen zien.. we weten het geslacht niet want we wouden het niet weten.. !! echt super lief personeel en mochten gratis terugkomen voor een herafspraak.
Dewy Dewy schreef op 7 april 2015 om 13:54:
Prettige ervaring Alles werd heel duidelijk uitgelegd en nam hier ook de tijd voor. Wij gaan zeker nog een keer terug!
Dewy Van Dijk-Visser Dewy Van Dijk-Visser schreef op 25 maart 2015 om 13:00:
Prettige ervaring. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en nam hier ook de tijd voor. Wij gaan zeker nog een keer terug!
Tamara Tamara schreef op 23 maart 2015 om 13:57:
2 fijne echo's gehad! Vrijdag weer om te kijken of ik een broertje of zusje krijg!
Mary Keur Mary Keur schreef op 18 maart 2015 om 14:05:
Wij zijn voor de geslachtsbepaling geweest! Alles word heel goed uitgelegd en als er geen zekerheid is over het geslacht mag je terug komen (gratis). Hier kwam de geslachtsbepaling en de 20 weken echo overeen. Wij verwachten een meisje!
Debora Jansen-Alberti Debora Jansen-Alberti schreef op 12 maart 2015 om 13:49:
onlangs een uitgebreide echo gehad(2D,3D & 4D) en wat was dat geweldig om zo je kindje te zien. Renee is een lieve vrouw en heeft veel ervaring. op het scherm laat zij alles duidelijk zien van de baby en legt zij alles goed uit. je voelt je echt op je gemak. Je krijgt duidelijke foto's en een dvd mee. zeker de moeite waard om een (pret)echo te laten maken, daar krijg je geen spijt van!! groetjes Debora Jansen-Alberti
Chantal en Michael Chantal en Michael schreef op 10 februari 2015 om 13:51:
Wij zijn met 9 weken geweest om naar onze kleine te kijken. En met 16 weken ook voor de geslachtsbepaling! Als Renee het niet zeker weet mag je gratis terug komen en zij zal het geslacht alleen bekend maken als zij er 99% van overtuigd is. Wij krijgen een dochter! Vriendelijk, professioneel en je kan er met al je vragen terecht! Wij komen zeker nog terug voor een 3D of 4D echo! Echt een aanrader om je echo hier te laten maken!
Pamela Pamela schreef op 24 januari 2015 om 13:58:
Met 8,5 week bij Renee geweest en met bijna 16 weekjes voor een geslachtsbepaling weer. Heel fijn hier, professioneel en een veilig gevoel wanneer je hier komt. Alleen maar lof! Ik raad het iedereen aan en ik kom straks weer voor een 3 of 4 D echo terug!
Tara Tara schreef op 20 januari 2015 om 13:59:
Zowel bij deze zwangerschap als bij mijn vorige zwangerschap een paar termijnecho's en een geslachtsbepaling echo laten maken. Super goed beeld en de vrouw die de echo maakt (Renee) heeft heel veel ervaring en gaat alles goed na en legt je alles erg goed uit. Heel prettig, vooral als je een onzeker typje bent. Zelfs toen ik 6 weken zwanger was konden ze met een inwendige echo geen hartje zien kloppen bij ziekenhuis Bronovo en diezelfde dag ben ik nog langsgegaan bij Renee en zij liet mij met een uitwendige echo gelijk een kloppend hartje zien. Ik geef haar een 10+!!!!Heel erg bedankt Renee en tot snel! Groetjes Tara
Tiffany Tiffany schreef op 8 januari 2015 om 13:55:
Super praktijk. Lieve vrouw die de tijd voor je neemt.
Tiffany Hoeven Tiffany Hoeven schreef op 1 januari 2015 om 09:50:
Super praktijk. Lieve vrouw die de tijd voor je neemt.
Melody Melody schreef op 27 december 2014 om 14:04:
Vandaag langs geweest! 🙂 Super gaaf om te zien .. veel beter als de normale echo's in het ziekenhuis. Helemaal top! en met 16weken nu.. konden we al goed zien wat het was zeker aan aanrader dus 🙂 Bedankt Renee. Groetjes x
Xander Xander schreef op 19 december 2014 om 13:58:
Alweer onze derde 4d echo laten maken vanmorgen, inclusief dvd + foto's. Super gaaf om alle beelden te zien, alles goed uitgelegd en leuk naslagwerk voor later om terug te kijken. Helemaal tevreden en voldaan van terug gekomen!
A A schreef op 10 december 2014 om 14:02:
Vandaag bij Renee geweest voor het eerst en alles was heel goed Renee is super aardig en vertelt alles heel duidelijk, wij waren zeer tevreden. Echt een aanrader! Mocht nog een leuke knuffelbeest uitkiezen ook
Linda Linda schreef op 28 november 2014 om 14:06:
Vorig jaar hebben wij een geslachtsbepaling echo gehad met 16 weken en een 3d/4d echo met 26 weken. Wat is Renée toch professioneel! Ze legt je alles heel duidelijk uit wat je nu precies ziet op het scherm en hoe het gaat met de baby. Ze neemt ook de tijd voor je, wat super fijn is! Het 3d/4d echo was een geweldige ervaring. Zowel 2d, 3d als 4d (bewegende 3d beelden) kreeg je te zien! En wat een super kwaliteit van de apparatuur. Hele mooie foto's en film hebben we gekregen. Er op terugkijkend herken ik mijn zoontje zo erg in de foto's. Ik raad iedereen aan om hier een echo te maken. Je krijgt er geen spijt van!
Xander Haak Xander Haak schreef op 27 november 2014 om 13:57:
Alweer onze derde 4d echo laten maken vanmorgen, inclusief dvd + foto's. Super gaaf om alle beelden te zien, alles goed uitgelegd en leuk naslagwerk voor later om terug te kijken. Helemaal tevreden en voldaan van terug gekomen!
Jessica Jessica schreef op 12 november 2014 om 14:05:
Professioneel en toch gezellig! Kwaliteit van de echo's vele malen beter dan die van het zkh! En de uitleg tijdens de echo is heel duidelijk, goed te volgen en prettig om naar te luisteren! Daarom dus toppie!! Ik was super blij 🙂 bedankt Rene!
Marlissa Marlissa schreef op 24 oktober 2014 om 14:07:
Net terug van een controle echo Wij wilden graag even een controle echo want we zaten met wat vragen Renee heeft alles keurig bekeken en alles was goed. hier nam zij dan ook echt haar tijd voor legde alles zoals altijd keurig uit en het eindigde als een pretecho Knap werk en echt een aanrader voor iedereen. ik heb meerdere echo's gehad maar de kwaliteit van Renee haar apparatuur is tot nu toe wel egt het mooiste en duidelijkste beeld wat ik gezien heb Renee bedankt voor de leuke echo.
Esther Esther schreef op 19 september 2014 om 15:11:
Vandaag een top echo gehad! Erg vriendelijke vrouw legde goed uit en zag met kleine 7 weken een prachtig kloppend hartje in beeld! Hopelijk blijft het zo goed gaan:)!
Marie Marie schreef op 19 september 2014 om 12:45:
Vandaag een top echo gehad! Erg vriendelijke vrouw legde goed uit en zag met kleine 7 weken een prachtig kloppend hartje in beeld! Hopelijk blijft het zo goed gaan.
Kelly Lindenhof Kelly Lindenhof schreef op 19 september 2014 om 09:34:
Wat een geweldig ervaring! Gisteravond om 18.30 onze geslachtsbepaling gehad... En wat een fantastische lieve vrouw 🙂 we waren super op ons gemak en genoten van elk beeld wat we hebben gezien!  Super blij met de mooie dvd en foto's en alle leuke kado's. Met 3 zoenen en een grote glimlach verlieten wij baby's world met het nieuws dat wij een ZOON krijgen. Super ervaring 😉 Liefs Kelly Lindenhof
DG DG schreef op 19 september 2014 om 09:33:
Echt een geweldig ervaring! Had nooit gedacht na al mijn ziekenhuis controles dat ik in een keer met een goed gevoel de praktijk van Renee ging verlaten. Ik ben een stevige vrouw met een BMI van 44, en elke keer dat ik onder controle moest zijn in het ziekenhuis was het geen succes omdat ze niet goed de baby konden zien en vooral de geslachtsbepaling was tot de 23e week niet te zien in het ziekenhuis. Totdat ik door een vriendin ben aangeraden om naar Baby's World te gaan. En daar heb ik mijn geluk waar ik al 11 jaar op heb gewacht eindelijk goed kunnen zien met een 2D en 4D echo. Ik raad iedere vrouw met overgewicht en 40+ BMI gewoon met volle vertrouwen naar baby's World te gaan. Het is een wonder van geluk! Hartelijk dank Renee van jou lieve steun en jou goede prestatie die mij zeer heeft geholpen.
Wendy Wendy schreef op 19 september 2014 om 09:32:
In 1 woord geweldig!! Vorige week maandag hebben we een geslachtsbepaling laten doen bij Renee. Niet alleen het geslacht werd verteld maar ook werd gekeken of alles verder goed was of niet. Gelukkig was alles goed! Het was ook wel erg fijn dat we alles goed uitgelegd kregen over ons meisje. Dan ga je met een gerust hart weer weg. Na afloop mochten we een leuk knuffeltje uitzoeken en kregen we een mapje mee met de foto's. Wij komen zeker terug voor een 3D of 4D echo!
Bianca Bianca schreef op 9 september 2014 om 09:33:
In augustus onze eerste pretecho gehad met 16 weken, het heeft mij zoveel rust gegeven, en ik kan niet wachten tot ik over 3 weken weer kan komen voor de 4d echo!! Groetjes, Bianca
VenD VenD schreef op 20 augustus 2014 om 14:08:
Wonderful experience Went to babysworld for a 3D scan at 25 weeks of pregnancy and had an absolutely wonderful experience. Rene took her time to measure and explain everything and to explain what we were seeing on the screen. It was magical to see the baby's face in 3D. Along with all the photos and the CD, we got a little stuffed toy at the end and the best of the 3D photos in a frame. All in all, a great experience
Daisy Daisy schreef op 31 juli 2014 om 14:04:
gewoon top.. super goed geholpen!! We zijn echt blij dat we bij baby's world zijn geweest..!! Groetjes!!
Daisy Dijkman Daisy Dijkman schreef op 10 juli 2014 om 11:54:
gewoon top.. super goed geholpen!! We zijn echt blij dat we bij baby's world zijn geweest..!! Groetjes!!
Maike Maike schreef op 7 mei 2014 om 15:13:
Gister gebeld en konden diezelfde middag nog terecht. Echt een super echo gehad met heel veel uitleg en alles zag er zo mooi uit. Ik mocht 2 knuffeltjes uitzoeken. Omdat ik de geslachten van onze tweeling nog niet weet mag ik het meenemen als ik het wel weet Ik kan iedereen Baby's World aanraden, persoonlijk, gezellig en super goede service!!
Heelblij! Heelblij! schreef op 7 mei 2014 om 10:33:
Echt een super echo gehad met heel veel uitleg en alles zag er zo mooi uit. Ik mocht 2 knuffeltjes uitzoeken. Omdat ik de geslachten van onze tweeling nog niet weet mag ik het meenemen als ik het wel weet. Ik kan iedereen Baby's World aanraden, persoonlijk, gezellig en super goede service!!
Linda Linda schreef op 6 mei 2014 om 15:12:
In oktober zijn wij voor een geslachtsbepaling bij Renee geweest en in december zijn wij voor een 3D/4D echo teruggekomen. We hebben echt een geweldige ervaring gehad en 2 hele super mooie echo's. Renee is heel ervaren en zeer vriendelijk. Nu is ondertussen ons zoontje geboren, en jeetje zeg! Wat herken ik hem in de 3D echo!! Zo mooi en zo goed gelukt zijn ze :). Ik ben Renee eeuwig dankbaar voor deze fantastisch ervaring en super mooie herinneringen.
Bianca Bianca schreef op 6 mei 2014 om 12:38:
In oktober zijn wij voor een geslachtsbepaling bij Renee geweest en in december zijn wij voor een 3D/4D echo teruggekomen. We hebben echt een geweldige ervaring gehad en 2 hele super mooie echo's. Renee is heel ervaren en zeer vriendelijk. Nu is ondertussen ons zoontje geboren, en jeetje zeg! Wat herken ik hem in de 3D echo!! Zo mooi en zo goed gelukt zijn ze :). Ik ben Renee eeuwig dankbaar voor deze fantastisch ervaring en super mooie herinneringen.
Sainara en Denny Sainara en Denny schreef op 26 december 2013 om 09:31:
26 december 2013  Toen hebben wij gebeld voor een afspraak omdat we wilde weten of alles goed zat. Eigenlijk was ze al gesloten maar voor ons heeft ze toch alles weer opgestart. We zijn gelijk naar haar toe gegaan en zijn echt fantastisch geholpen, de uitleg was heel duidelijk en de echo's ook. De vragen die we hadden werden ook perfect beantwoord. Wij zullen haar iedereen dan ook te zeerste aanraden. Sainara & Denny
CenC CenC schreef op 30 oktober 2013 om 14:08:
Gisteren voor onze geslachtsbepalende echo geweest en het was echt super! Renée is erg professioneel en heeft heel erg haar best gedaan om het geslacht te kunnen bepalen, wat ook lukte 🙂 Renée geeft je echt alle informatie die je wil weten van je baby. Een enorm verschil met andere echocentra. Wij zijn super tevreden en hebben al een afspraak voor de 3D echo. We kunnen niet wachten!
Daniella Tuurenhout Daniella Tuurenhout schreef op 13 oktober 2013 om 09:37:
Hoi babysworld, ik had vandaag mijn eerste pretecho laten maken van mijn eerste kindje omdat het bij de gewone echo praktijk niet zo leuk eraan toe ging... maar nu ik bij babysworld geweest ben ben ik ZEER tevreden over hoe ze met de aanstaande ouders omgaan en een leuke en duidelijke uitleg geven over de ontwikkeling van je kindje,ze nemen de tijd voor je en gaan goed en zorgvuldig te werk... ik moet nog 4 maanden wachten tot ik mijn mooie meisje in mijn armen heb maar ik ga zeker nog regelmatig genieten van de dvd en de echofoto's die ik bij de pretecho gehad heb tot mijn meisje geboren is....bij deze raad ik iedereen aan om een pretecho te laten maken bij babysworld;) met vriendelijke groet dave gladpootjes en danielle tuurenhout
Roxane Roxane schreef op 11 september 2013 om 14:16:
Wij zijn gister geweest kon gelukkig snel terecht werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. . De echo vind ik duidelijk en werd veel verteld. . Ik ben nu 37 weken zwanger en was benieuwd hoe het met ons kleintje ging. Ik baal er van dat dit de eerste keer was dat we bij baby's world zijn geweest en voor de pret echo naar een ander bureau zijn geweest. . In een korte echo nu bij baby's world is er meer verteld dan in de lange 4d bij een ander bureau ! Erg jammer voor ons. . Maar bij een 2e kindje gaan we zeker gelijk naar baby s world!!
Baas Baas schreef op 17 augustus 2013 om 14:15:
Gister een 16 weken pretecho gehad inclusief geslachtsbepaling Wat een bijzondere ervaring! Was echt zo gaaf. Heel duidelijk! Echt een aanrader. We hadden onze moeders meegenomen en het was zeer geslaagd! Niet meer twijfelen gewoon doen. Echt een unieke ervaring. Renee is erg duidelijk en zeer professioneel. En....we krijgen een MEISJE!!! superblij mee. Bedankt Renee! we komen zeker terug!
JS JS schreef op 10 augustus 2013 om 14:14:
Wat een ontzettend lieve vrouw! Ze neemt echt de tijd voor je, doet extra metingen en neemt alles stap voor stap met je door. Na afloop een fotoboekje met foto's en je mag een knuffeltje uitzoeken. Goede service.. Echt een aanrader!!
Fam. Prokos Fam. Prokos schreef op 30 mei 2013 om 14:12:
24 mei hadden wij een echo in het ziekenhuis, RdG in Delft. Op de echo dacht de gynacoloog te zien dat wij en knul mochten verwachten. Wij waren ontzettend blij en wilde heel graag nog een echo bij Baby' s World. In de ochtend gebeld en wij konden in de middag al gelijk terecht. Zonder dat wij aan Renee het geslacht kenbaar hadden gemaakt, vertelde zij ons dat wij een meisje mochten verwachten!!!!! Dat was een totale shock uiteraard maar duidelijk te zien. Dit was op het moment van 17 weken. Met 24 weken gaan wij uiteraard weer terug voor een 3d echo. Zo zie je maar. Een mooie aanvulling op ons gezin met al twee gezonde dames. En een hele bijzondere ervaring.
Baby's World Baby's World schreef op 22 mei 2013 om 14:12:
Heeft u een mooie echo gehad? dan vinden wij het ontzettend leuk als u een bericht achter laat via ons gastenboek. Alvast bedankt!
Gast Gast schreef op 22 mei 2013 om 14:10:
Gister een super echo gehad voor de geslachtsbepaling. Erg duidelijk en veel informatie over de baby (alles werd nagelopen en gemeten)! Dit was wel de leukste echo tot nu toe..! echt super gedaan. En het is.. een jongetje!
Natascha Natascha schreef op 11 april 2013 om 14:11:
4 weken geleden hartelijk bij u in de praktijk ontvangen, een-meisje. Alles was met de baby zoals het op dit moment hoorde en we kregen te horen dat het een meisje is. Gisteren de 20 weken echo gehad in het ziekenhuis en ook daar de bevestiging gekregen dat het een meisje is. We komen zeker hier terug voor de 4d echo.
Marlene Marlene schreef op 2 april 2013 om 14:10:
Wij hebben twee weken geleden een echo gehad bij Renee en zijn heel tevreden! wij-hebben-twee-weken-geleden-een-echo-gehad-bij-renee-en-zijn-heel-tevreden. Hele goede uitleg, en met 16 weken al duidelijk wat het geslacht was! Wij komen hier zeker nog terug voor een 3-4/d echo!!!
Tinka Tinka schreef op 27 februari 2013 om 14:09:
Wij zijn gisteravond voor een 3D/4D echo geweest 27 weken zwanger en verwachten een kindje met schisis! Wij waren zeer te vrede over Rene, vertelde alles heel duidelijk en kregen zelfs nog informatie over schisis mee. Mooie duidelijke foto's en dvd, zeker de moeite waard om je kleintje(s) hier te laten bewonderen!
Anouk Anouk schreef op 13 januari 2013 om 09:36:
Bij de 2e zwangerschap ga ik zeker weer een pretecho laten maken!!! Ik heb met 20 weken zwangerschap in 2007 een pretecho laten maken en het was zooo leuk! Op de 20 weken echo in het ziekenhuis was het geslacht niet te zien, maar hier wel!! Er werd uitgebreid verteld over de gezondheid van de baby, voetjes en echt heel leuk, mijn dochter is nu 15 maanden oud en af en toe kijk ik nog even naar de dvd, omdat haar gezichtje op de 4d echo echt op haar lijkt!!! nu bij de 2e zwangerschap ga ik zeker weer een pretecho laten maken!!!
Jorien en kawah Jorien en kawah schreef op 9 november 2012 om 14:26:
Gisteravond zijn wij langs geweest voor echo en geslachtsbepaling. Het was heel bijzonder om ons 2e kindje te zien bewegen en we hebben te horen gekregen dat we een Dochter krijgen!! We zijn heel aardig geholpen en veel informatie gekregen. Het was zeker de moeite waard !! Heel erg bedankt en misschien tot over een paar weken!! Groetjes Jorien en kawah.
Miranda Miranda schreef op 3 november 2012 om 14:26:
Vanmorgen met 16 weken + 2 dagen een geslachtsbepaling laten doen. Echt een aanrader!. Alles werd goed uitgelegd en de baby werd ook nog nagekeken.. Renee zag binnen no time dat we een meisje krijgen! Ook hele mooie en duidelijke foto's meegekregen en een lijstje met de metingen die genomen zijn van de baby. Onze dochter mocht zelfs een knuffeltje uitzoeken voor haar zusje!. Wij komen zeker weer terug!
Alexandra Alexandra schreef op 30 oktober 2012 om 14:25:
Gisteren met 27 weken voor een 3/4D echo geweest Enorm mooie beelden, en super uitleg! Heb er van genoten!!.
Looije Looije schreef op 28 juli 2012 om 14:13:
Tijdens de verhuizing vond ik de mapjes weer van baby's world! We waren zo nieuwsgierig naar wat het zou worden, maar de agenda zat over vol. Toch zorgde ze toch nog voor een plekje zodat wij wisten wat het zou worden! Heerlijk moment om weer op terug te kijken. Ook de 3D en 4d was een groot succes!
Jennifer Jennifer schreef op 8 juli 2012 om 14:24:
Afgelopen dinsdag een 2/3/4D echo gemaakt afgelopen-dinsdag-een-2-3-4d-echo-gemaakt. Geweldige ervaring, heel vriendelijk geholpen. Veel uitleg gehad. Geweldig gevoel. Ik was toen 31 weken en 4 dagen. Ook dan kan er gelukkig nog een mooie echo uitkomen. Bedankt:) Groetjes Jennifer
Barbara Barbara schreef op 5 juni 2012 om 14:24:
Vanmorgen een 2/3 echo met 28 weken zwangerschap mogen ervaren. Absoluut de moeite waard, goede uitleg en vriendelijke benadering! Hartelijke groet, Barbara

Site klaar

50%