Nieuws

Log in om een bericht te plaatsen

154 berichten.
zoe zoe schreef op 28 januari 2018 om 18:53:
Wauw wat een super vrouw, bij elk moment van onzekerheid ,na onze miskraam ,hoeven wij maar te bellen en ze wil ons helpen! Ze neemt zo de tijd voor je en legt alles zo goed uit! Fijn om te weten dat als je je maar even rot voelt er iemand in de buurt is waar je zo terecht kan.
Maartje,Peter & Romee Maartje,Peter & Romee schreef op 5 januari 2018 om 19:52:
Donderdag gebeld voor een echo, en de volgende dag al terecht kunnen. Wat een service! Je voelt je gelijk al welkom! Zeker een aanrader!! Echo en uitleg waren duidelijk, echo was goed te zien kortom, een feestje om daar naar toe te gaan!
Jossfien Jossfien schreef op 30 mei 2017 om 14:21:
Een paar weken geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een echo. Ik had een veel zin in en toen ik daar lag werd het steeds leuker. Ik voelde mij op mijn gemak en mevrouw Renée heeft alles écht professioneel en duidleijk uitgelegd! Het was een prettige ervaring en binnenkort wil ik zeker weer een afspraak maken!! Bedankt nogmaals!
Laura Laura schreef op 30 april 2017 om 18:10:
Met mijn 1e kindje bij rene geweest wat een geweldig lieve vrouw! Ik was zo zenuwachtig. Ze nam de tijd legde alles super goed uit en mijn uitgerekende datum was ook nog een vervroegd en ze hadden nog gelijk ook. Ze zag gelijk het geslacht en super mooie 3d en 4d echo beelden mee gekregen. Nu 13 mei gaan we voor onze 2e kindje wat kijken wij hier naar uit!
Daria Daria schreef op 5 februari 2017 om 20:27:
vorig jaar was ik hier voor meerdere echos langs geweest, echt een aardige vrouw en ze kon al heeeel vroeg zien wat het ging worden! mijn zus haar 3 kindjes had ze ook goed gezien en zelfs mijn broertje (12 jaar geleden) nu ben ik weer in verwachting en ik ga morgen een afspraak proberen te maken voor het geslacht erg benieuwd! deze mevrouw is echt heel aardig!
Sue-Allen Sue-Allen schreef op 5 februari 2017 om 15:02:
Ik ben ook bij haar geweest en ik kom echt van de andere kant van de wereld. Zuid Amerika namelijk en mijn zoon is precies op de dag geboren die haar echo aangaf en hij heeft inderdaad mijn neus, zoals de pret echo aangaf. Indrukwekkend en een mooie herinnering.
Iveen Alubeid Iveen Alubeid schreef op 4 januari 2017 om 16:05:
Top ervaring gehad vandaag is echt aan iedereen aan te raden. Heel erg bedankt voor onvergetelijke dag!
Ikke Ikke schreef op 24 december 2016 om 21:02:
Afgelopen week langs geweest voor een termijnecho. Renee wat ben je toch een ongelooflijk lief mens. Je leeft echt met de mens mee. Heel erg netjes en duidelijk uitgelegd. Kortom, heel tevreden. Echo wordt mooi een boekje geplaatst, en het presentje is ook zo schattig. Dat zijn toch de krenten in de pap 🙂 dank jullie wel. Tot de volgende keer!!
Engelly Timal Engelly Timal schreef op 21 december 2016 om 13:40:
Vanochtend langs geweest voor een consult , hele aardige vrouw , nam haar tijd en gaf uitgebreid uitleg 🙂 een aanrader voor iedereen die hun kleine wil bewonderen.
Neha Khanna Neha Khanna schreef op 14 december 2016 om 11:39:
I had a 2D/3D scan with Renee a while back. She was extremely understanding and made us feel immediately comfortable. She was not in a hurry and took ample time to explain us everything in detail. I highly recommend her. We got a little gift as well which depicts how much Renee loves what she does and is extremely caring.
Pearl Pearl schreef op 8 december 2016 om 11:29:
5 december hebben wij een vroege geslachtbepaling laten doen. Wat een geweldige service uitleg en Renee neemt goed de tijd ze kon ook zeggen wat het geslacht was wij zijn super tevreden ga zo door!!
Layla Doejaaren Layla Doejaaren uit Den Haag schreef op 5 december 2016 om 11:18:
Vanmiddag bij Renee geweest voor de pretecho! Voor de 2e keer een onvergetelijke ervaring. Duidelijke uitleg over alles en hele mooie 3D beelden van onze baby. Na afloop een dvd en cd mee zodat wij nog lang kunnen genieten van ons wondertje!!!
Jorieke Brouwer Jorieke Brouwer uit Den Haag schreef op 19 oktober 2016 om 12:01:
Renee is geweldig! We hebben genoten van de pretecho's en de geslachtsbepaling die zij deed een aantal maandjes geleden. Ze checkt heel veel en legt precies uit wat er te zien is. Waar wij echt dachten een jongen te krijgen, liet zij ons met absolute zekerheid zien dat we een meisje zouden krijgen. � Erg leuk ook om dat op de dvd terug te horen, hihi.
Deborah Jansen Deborah Jansen schreef op 18 oktober 2016 om 20:02:
Topvrouw! Ze maakt mooie echo's en vertelt ook veel en stelt je echt op je gemak!
Deveny Deveny schreef op 18 oktober 2016 om 16:05:
ik ben daar ook geweest voor geslachtsbepaling. lieve mensen.
Nicole Schaap Nicole Schaap schreef op 18 oktober 2016 om 13:59:
Ze is geweldig ook bij alle 3 onze kinderen een paar keer bij haar geweest.
Tatjana de Jonge Tatjana de Jonge schreef op 18 oktober 2016 om 13:45:
Gister op de VK-praktijk, kregen we te horen dat onze kleine man met 34 weken in een stuit lag. Toch wat onzekerheden, en vragen die je dan met je mee draagt.. over 2 weken zouden wij pas terug gaan om te kijken of het gedraaid zou zijn.. Vandaag 1 oog open, en wij dachten meteen aan "onze" Renée. haar tijd, geduld en aandacht heeft ons in deze zwangerschap al een aantal keer gerust gesteld.. en alsof onze kleine man dat ook aanvoelt, is deze toch weer terug gedraaid naar hoofdligging. En liet zich goed zien, waardoor zij toch weer prachtige plaatjes heeft kunnen schieten van onze prins. Wederom weer zo blij dat we langs zijn gegaan vandaag. We gaan de laatste weekjes in, met een heerlijk rustig gevoel door deze geweldig lieve vrouw. Wij zijn zó tevreden over Renée, hebben al verschillende mooie echo's laten maken. Ik raad geen ander aan, al kom je van de andere kant van de wereld.. deze echo praktijk is het ZO waard!
Shannon Wensveen Shannon Wensveen schreef op 9 september 2016 om 15:55:
Echt een super ervaring de geslachtsbepaling echo van onze kleine meid. Is al weer even geleden maar kom sowieso weer eens terug. Hopelijk geen gekke dingen op de echo de volgende keer (gelukkig is alles goed afgelopen)
Mandy van Beele Mandy van Beele schreef op 9 september 2016 om 13:35:
Super echo-praktijk en Renee is een top vrouw ze heb mij goed geholpen in me onzekere tijd met mijn zwangerschap
Craig Craig schreef op 5 augustus 2016 om 11:37:
Jullie prijzen zijn niet duidelijk!
Admin-antwoord door: Monique Broekmeulen
Beste Craig, Dank voor het bericht. Mochten er suggesties zijn voor verduidelijking van informatie op onze website dan staan we hier zeer voor open. Uiteindelijk gaat het erom dat jullie als cliënt goed geïnformeerd worden en alles goed kunnen vinden. We horen het graag. Alvast dank voor de reactie. Hartelijke groet, Baby's World
Lizzy Jacobs Lizzy Jacobs schreef op 22 juli 2016 om 13:19:
Al 3 echos daar gehad allemaal super mooie kwaliteit en goede uitleg en neemt vooral de tijd om alles te laten zien!
Samira Samira schreef op 8 juli 2016 om 21:35:
Vandaag geweest voor een pretecho bij René. Wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen. Alles word zo duidelijk verteld. Ik voelde me echt even speciaal zoveel aandacht dat ervoor was. Bijzonder om mijn kindje met 16 weken nog even te zien en natuurlijk gelijk het geslacht! It's a girl!! Geen twijfel over mogelijk. Bedankt René en zeker tot de volgende keer!
Liana Liana schreef op 30 juni 2016 om 21:48:
Vanavond een fantastische 2d/3d pretecho gehad van Renee! Ze heeft fantastisch mooie beelden gemaakt, nam alle tijd en gaf veel duidelijke uitleg en als aanstaande moeder van de eerste is het super fijn om die uitleg nog eens te horen. Bedankt voor deze mooie ervaring! Ook voor de aanstaande vader en opa's en oma's was het een geweldige ervaring. Wij raden Renee bij iedereen aan!
Mariska Mariska schreef op 12 juni 2016 om 07:09:
Gisteren een pret echo gehad , wat een geweldige ervaring ! Het is het geld meer dan waard geweest ! Er word uitgebreid verteld en de tijd genomen . Een absolute aanrader! Super bedankt voor deze geweldige ervaring
Tatjana Tatjana schreef op 18 mei 2016 om 13:40:
Onwijs lieve dame op deze praktijk, zij geeft graag veel uitleg over de groei van de baby wat ik erg leuk vond aan haar. Erg vriendelijk ontvangen en ik voelde gewoon dat deze dame haar werk doet met heel haar hart! Ik kom snel en heel graag terug!!
Tatjana Tatjana schreef op 18 mei 2016 om 13:23:
Ik ben vandaag geweest voor een pret echo, ik ben 12 weken zwanger nu. Ik ben onwijs tevreden over deze praktijk, zeer vriendelijke dame die graag veel en goed verteld. We kregen onze fototjes in een mooi mapje mee, en de grote trotse broer mocht een beertje uitkiezen voor de baby. Wij komen graag terug voor een volgende echo!
Nancy Borst Nancy Borst schreef op 3 mei 2016 om 13:55:
Een super geslachtsbepaling echo gehad met een hele goede uitleg. Zeker een aanrader om bij Renee een echo te laten doen
Tamara Hensen Tamara Hensen schreef op 23 februari 2016 om 11:50:
Op 31 december met 15 weken zijn wij voor een "geheime" geslachtsbepaling geweest zodat wij om 00:00 precies de confetti konden laten knallen en ja hoor blauwe confetti! Wat deed Renee het goed zeg, we moesten even 3x ons hoofd omdraaien zodat ze het geslacht goed kon bekijken en super goede uitleg, kregen mooie plaatjes mee ook van het geslacht (dichtgevouwen achterin het boekje) Het geslacht was met de 20 weken echo nog steeds hetzelfde dus Renee doet het heel goed! We komen met 26 weken zeker terug voor een 3d/4d
Tamara Tamara schreef op 4 februari 2016 om 19:20:
In 1 woord geweldig! Wat een geweldige ervaring en een super lieve vrouw! Dit vergeten we nooit meer en super mooie foto's meegekregen. Dit is echt iedereen aan te raden
Mitch & Marie Kostermans Mitch & Marie Kostermans schreef op 29 januari 2016 om 17:40:
Super!! Een Aanrader!! Reneé hartelijk bedankt voor uw geduld en gerust stellen en vertrouwen in ons wonder toen met 6 weken! (Op 11 dec langs geweest) U bent erg geduldig en gaf goede informatie. En mensen kunnen vrij snel terecht bij u dat is erg fijn! Ondertussen al bijna 14 weken zwanger en het gaat helemaal goed met ons kleintje groeit goed door! Gezien met de laatste echo bij de verloskundige en erg bedankt voor alle goede uitleg vond het erg interessant! En wie weet tot snel!
Veronique Veronique schreef op 18 januari 2016 om 22:33:
Gister zijn wij voor een geslacht bepaling geweest. Wij hadden al vee goede verhalen gehoord over baby's world, en niets was minder waar. We waren wat aan de vroege kant en werden gelijk heel enthousiast geholpen. Je merkt dat Renee een zeer kundige vrouw is. Wij zijn nog nooit zo blij geweest na een echo. Wij gaan zeker terug voor de 3d/4d echo! Ik raad haar iedereen aan!
Tamar Tamar schreef op 5 december 2015 om 13:45:
Gister een echo gehad met 11 weken omdat mijn baarmoeder naar achter ligt kreeg ik hem inwendig.. Wow wat een fantastisch beeld!! En wat een fijne uitleg, ons kindje werd opmeten, hartslag te horen en kregen super mooie foto's en presentje mee! Wij komen zekerrrr terug, een aanrader!
Tinka van der Plas Tinka van der Plas schreef op 20 november 2015 om 13:41:
Wij zijn bij onze eerste zoon geweest en nu weer voor onze tweede wonder! Je krijgt super uitleg en mooie foto's in een mapje!
Saskia Heesemans Saskia Heesemans schreef op 14 oktober 2015 om 15:02:
Bij mijn eerste dochter ben ik twee keer bij Renee geweest, en nu bij mijn derde zwangerschap (na een miskraam) al 3 of 4 keer. Elke keer wordt ik super lief en professioneel geholpen door Renee
Leila Leila schreef op 6 oktober 2015 om 15:05:
In 2014 voor me zoontje geweest was zeer tevreden en zelf me uitgerekende datum klopte. Nu weer geweest voor de 2de en ja hoor zeer tevreden raadt haar dan ook iedereen aan!!!
Veronique Veronique schreef op 27 augustus 2015 om 13:48:
Gister zijn wij voor een geslacht bepaling geweest. Wij hadden al veel goede verhalen gehoord over baby's world en niets was minder waar. We waren wat aan de vroege kant en werden gelijk heel enthousiast geholpen. Je merkt dat Renee een zeer kundige vrouw is. Wij zijn nog nooit zo blij geweest na een echo. Wij gaan zeker terug voor de 3d/4d echo! Ik raad haar iedereen aan!
Lobke Hengst Lobke Hengst schreef op 20 augustus 2015 om 13:58:
Super!!!! Iemand die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Alle echo's als heel fijn ervaren. En wat hebben we mooie fotos en momenten eraan over gehouden!!
Sabrina Sabrina schreef op 10 juni 2015 om 13:55:
Geslachtsbepaling laten doen, wij waren erg tevreden! Ze legt alles fijn uit. 15 juni in de avond voor de 4D echo placenta ligt voorop maar ik heb alle vertrouwen dat we mooie plaatjes krijgen!
Kraamzorg Bram Kraamzorg Bram schreef op 5 juni 2015 om 14:03:
Wilt u een mooie leuke echo laten maken waar ook nog eens met een professioneel oog naar gekeken wordt en dus kun je optimaal genieten van de kleine ga dan naar Baby's World!! Echt een aanrader. Ik heb zowel privé als werk gerelateerd ervaring met Baby's World en dat bevalt me super goed!
Angelique Angelique schreef op 4 juni 2015 om 22:33:
Mijn zoon is inmiddels al 12 jaar maar mijn herinnering aan baby's World weet ik nog als de dag van gister. Wat een prachtige ervaring was het toen ik mijn baby voor het eerst in 3D kon zien en dat ik toen ook te horen kreeg dat mijn kindje een jongen was. Bedankt voor deze prachtige moment die jullie mij gegeven hebben.
Angelique Angelique schreef op 4 juni 2015 om 13:38:
Mijn zoon is inmiddels al 12 jaar maar mijn herinnering aan Baby's World weet ik nog als de dag van gister. Wat een prachtige ervaring was het toen ik mijn baby voor het eerst in 3D kon zien en dat ik toen ook te horen kreeg dat mijn kindje een jongen was. Bedankt voor deze prachtige moment die jullie mij gegeven hebben.
CZ CZ schreef op 28 mei 2015 om 14:00:
28 mei geweest voor de geslachtsbepaling. Wat een leuke echo en Renee was super lief. Niet veel later voor de 3D echo geweest. Ben Renee nog steeds dankbaar voor het alerte optreden bij de echo en de constatering dat de metingen niet helemaal goed waren. Spoedafspraak bij vlk met opname als gevolg volgde. Ondanks de schrik super dankbaar en zou iedereen Baby's World aanbevelen.
Cinniej Cinniej schreef op 25 mei 2015 om 13:30:
28 mei geweest voor de geslachtsbepaling. Wat een leuke echo en Renee was super lief. Niet veel later voor de 3D echo geweest. Ben Renee nog steeds dankbaar voor het alerte optreden bij de echo en de constatering dat de metingen niet helemaal goed waren. Spoedafspraak bij vlk met opname als gevolg volgde. Ondanks de schik super dankbaar en zou iedereen Baby's World aanbevelen.
Vivian Vivian schreef op 16 mei 2015 om 13:53:
Hele goede ervaring mee alles ging op een rustig tempo er werd tijd voor je genomen heel erg tevreden inmiddels is mijn zoontje alweer 2.
Chantal Chantal schreef op 11 mei 2015 om 13:52:
Gister langs geweest voor geslachtbepaling en wat een leuke echo kregen wij! Alles werd super uitgelegd en wij waren DIK tevreden! Ik raad deze praktijk iedereen aan.
Angela Angela schreef op 9 mei 2015 om 15:06:
Gisteren hebben wij een 2D echo gehad. wederom zijn wij weer goed geholpen en voel je je gelijk welkom/ vertrouwd. Renee is zeer professioneel en dat geeft je een fijn gevoel. Helemaal blij met een reeks aan zwart/wit fotoos naar huis gegaan. Wij gaan zeker onze 3D echo daar doen, ik raad het iedereen aan. Groetjes Angela
Marjolein Marjolein schreef op 7 mei 2015 om 15:03:
Vandaag voor een 2D echo geweest (26 wkn) omdat we onze kleine weer even wilden zien. Wat een geweldige ervaring om dit bij Renee te doen. We hadden een korte sessie geboekt maar ze naam uitgebreid de tijd voor ons. Ze beschreef alles wat ze zag en checkte ook of alles goed ging met de kleine... Je merkt aan haar dat ze hier plezier in heeft! Ik kan dit echt aan iedereen aanraden. Aan het einde kregen we een foto album mee met alle leuke foto's! Bedankt voor deze leuke echo!!! Marjolein
Anoniem Anoniem schreef op 24 april 2015 om 14:01:
Wij hebben een pretecho incl geslachtsbepaling rond 16/17 weken laten doen bij Renée, en wat zijn we daar blij mee geweest. Sowieso omdat Renée het op een hele prettige manier deed, maar achteraf ook nog eens extra toen de 20 weken echo ontzettend kil werd uitgevoerd (bij een andere instantie). Wat dat betreft zou ik iedereen aanraden om een pretecho voor geslachtsbepaling voor de 20 weken echo te doen en dan ben je bij Renée ook zeker bij het juiste adres... Overigens zijn de foto's die we bij Renée kregen, ook van veel betere kwaliteit... (wij hadden alleen 2d genomen)
Marjon Marjon schreef op 22 april 2015 om 14:02:
Wij zijn begin april voor een geslachtsbepaling geweest. Renee legt goed uit, maar konden merken dat ze een volle planning had. Wij vonden het een beetje afgeraffeld. Met onze vorige zwangerschap hebben we dit gelukkig niet ervaren.
Jenny Jenny schreef op 14 april 2015 om 13:52:
Vandaag een geslachtsecho gehad van ons 4e wondertje. Ik kan alleen maar zeggen wauw! Wat zijn wij super geholpen. We hebben flink wat mooie echo's gehad en ons wondertje is helemaal onderzocht. Er werd echt de tijd genomen en we zijn met een super gevoel naar huis gegaan. Dit is een praktijk die ik iedereen ga aanraden de beste die wij tot nu hebben gehad. Groetjes Jenny

Site klaar

50%