Afspraak maken

Een afspraak maken

Lieve allemaal,

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen maandag hebben wij helaas besloten om onze praktijk voorlopig te sluiten tot 1 mei. Wij zien het als onze maatschappelijke plicht om thuis te blijven en volgen alle maatregelen en instructies van het RIVM en de overheid op. Wij willen de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers waarborgen en hopen op deze manier ons steentje bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het virus.

We verkeren in een onzekere periode. Helaas kunnen wij niet voorspellen hoe het na 1 mei zal verlopen en daarom hebben wij besloten om onze agenda voorlopig te sluiten tot 1 juni.

Wij houden de ontwikkelingen en maatregelen goed in de gaten en hopen snel met beter nieuws te komen. Mocht de overheid overige besluiten of adviezen nemen die betrekking hebben tot onze branche, dan kunnen wij wellicht onze besluiten aanpassen.

Wij vinden het enorm jammer dat wij onze pretecho’s niet uit kunnen voeren. Zeker in deze rare tijd kunnen onze echo’s zorgen voor geruststelling, hoop en natuurlijk heel veel plezier. Wij raden iedereen aan onze website en social media in de gaten te houden. Hier zullen wij aankondigen wanneer er meer zekerheid is over wanneer wij weer echo’s kunnen maken.

Mocht je een afspraak hebben staan, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een mail van ons met daarin de vervolgstappen die wij zullen nemen.

Stay safe!

Liefs,

Team Baby’s World

Contact

Adres:

Barbeeldam 1
2492 MX Den Haag

Afspraak via de telefoon

Tel:   070 327 1036
Mob: 06 2245 2569
Whatsapp: 0622452569

Afspraak via de mail

info@babysworld.nl

Openingstijden:

Baby’s World is ook geopend in avonden en weekenden (gewoon voor dezelfde tarieven).

Let op: wil je een afspraak annuleren of verplaatsen? Laat ons dat op tijd weten. Annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak. Anders zijn wij genoodzaakt de pretecho in rekening te brengen.

Baby’s World is gevestigd in Den Haag in de jonge wijk Leidschenveen. Kom je met de auto? Voor de deur van de praktijk is een gratis parkeerruimte.

Contactformulier